سلام.
امیدوارم نماز روزه هاتون مورد قبول حق واقع گردیده باشه...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوستان عزیز, شغلی موقتی انتخاب کردم ,حسابداری.
فعلا توی شرکتی که کار اموزی میکردم بهم نرم افزار هلو و کار کردن با نرم افزار های مالیتی و بیمه و حقوق دست مزد و نرم افزار های مالی و... را بهمون یاد دادن.(بیشتر اشنا شدم خودم,تا این که کامل یاد بگیرمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )
راستش میخواستم دوستانی که تو بخش حسابداری فعالیت میکنن و یا کسانی که اطلاعی دارن از نوع فعالیت حسابدار ها, از روند کار و اینکه عملا وقتی حسابدار میشیم چه چیز هایی رو باید بلد باشیم, راهنمایی و مشاورم کنن.
(توی نت زیاد در موردش سرچ کردم. همش تئوری و کتابی بوده و درمورد اوضاع احوال جامعه امروزی و نحوه کار حسابدارای فعلی نبوده... ولی خوب از دوستان میخوام که تجربیات خودشون رو اینجا بیان کنند و توصیه و پند اندرزی دارن مارو دریغ نکننبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )
در ضمن ,معمولن یه سری از مدارک هست که باید همه کسانی که کارای اداری میکنن رو داشته باشن.مثل ICDL و زبان انگلیسی حداقل رو (این مورد رو از چند نفر شنیدم...ولی دقیق نمیدونم.در این مورد هم نظرتون رو بگید)
با تشکر

.gif)

Bookmarks